Infoisinfo Nederland

Schröder Interieurs
Meubels in Geesteren (Overijssel)

www.schroder-interieurs.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0546 632 82?

Adres

Lutkeberg 25. P.C. 7678AJ, Geesteren (Overijssel), Overijssel.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Schröder Interieurs

Kunst in Geesteren (Overijssel), Interieur in Geesteren (Overijssel), Ervaring in Geesteren (Overijssel), Partner in Geesteren (Overijssel)

Schröder Interieurs in Geesteren in Overijssel biedt een bijzonder breed dienstenpakket aan: interieurontwerpen worden door ons compleet verzorgd vanaf de eerste schetsen tot aan de uiteindelijke oplevering. Alles wordt met hetzelfde vakmanschap verwerkt. .

Schröder Interieurs herkent u aan de jarenlange ervaring en de uitgelezen materiaalkennis. Voor zowel de zakelijke als de particuliere markt hebben wij bewezen een betrouwbare partner te zijn; of het nu gaat om een kleinere opdracht als een keukenontwerp of de inrichting van kantoren in het Amsterdamse WTC. Met evenveel plezier maken wij van beide een prachtig geheel. .

Onze ontwerpen ontstaan uit de samenwerking met onze klanten. Het is onze trots dat we de kennis hebben om deze grote verscheidenheid aan materialen te kunnen verwerken: of het nu om hout en plaatmaterialen gaat, staal, graniet en steen, leer of kunststof. Hiervoor maken we gebruik van materialen van topkwaliteit, met zorg geselecteerd op functionaliteit binnen het ontwerp. Elk interieur wordt door ons voorzien van kleur en vorm. Dit alles binnen afgesproken termijn en budget. .

Niet alleen ontwerpen wij het interieur; ook worden de meubels op maat gemaakt; indien gewenst verzorgen wij de complete begeleiding van uw verbouwing en zorgen wij ervoor dat al uw wensen worden bewaarheid. Uw ideeën en wensen staan centraal; het is onze passie deze vorm te geven.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 8:00 17:00
   Dinsdag 8:00 17:00
   Woensdag 8:00 17:00
   Donderdag 8:00 17:00
   Vrijdag 8:00 17:00
   Zaterdag Gesloten
   Zondag Gesloten

Beoordelingen van Schröder Interieurs (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe